unknown
×

Unt de Shea rafinat

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Butyrospermum Parkii Butter
Alte denumiri
Karité Butter
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
rafinare, extracție, dezodorizat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, solid moale, granulat
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic, neutru
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
34 - 44 C
TEN
Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de față, Creme pentru ochi, Tonere, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare, Lotion bars, Scruburi, Uleiuri de corp, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Tratamente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Balsamuri, Creme
IGIENĂ
Șampoane, Săpunuri
MACHIAJ
Balsam de buze, Corector, Fond de ten, Ruj/Gloss
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Normal, Sensibil, Uscat
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Normal, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente și hrănitoare, protejează pielea, menține nivelul optim de hidratare, facilitează regenerarea pielii deteriorate, conferă strălucire părului. Are miros neutru și culoare albă.

Mai departeArată mai puțin
44,69 Lei
Ambalaj
  • 900 gr
  • 4.5 kg
  • 25 kg
Referință:
M-1281-0.9
Adaug la Wishlist(71)
Descriere Unt de Shea rafinat

Regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente și hrănitoare, protejează pielea, menține nivelul optim de hidratare, facilitează regenerarea pielii deteriorate, conferă strălucire părului. Are miros neutru și culoare albă.  

Se obține prin extracție mecanică din sâmburi, rafinare și purificare non-chimică, decolorare și dezodorizare cu abur.

Ingrediente: Butyrospermum Parkii Butter

PROPRIETĂȚI

  • unt foarte versatil și hrănitor
  • stimulează epitelizarea
  • hrănește pielea în profunzime
  • ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • protejează pielea și părul de factorii de mediu
  • ajută la reducerea iritațiilor pielii, calmează pielea
  • redă strălucirea și frumusețea părului, hrănește fibra capilară
  • protejează firele de păr, ajută la menținerea culorii

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid lauric (C12:0) 1%
  • Acid miristic (C14:0) 1%
  • Acid palmitic (C16:0) 6%
  • Acid stearic (C18:0) 40%
  • Acid oleic (C18:1) 40%
  • Acid linoleic (C18:2) 6%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%
  • Acid arahidic (C20:0) 2%
  • Acid ecosenoic (C20:1) 1%
  • Acid behenic (C22:0) 1%
  • Acid lignoceric (C24:0) 1%

chart_83

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice 
  • inclus în produse de îngrijire a părului, a pielii, a buzelor, protecție solară
  • deosebit de util pentru pielea deshidratată, pielea uscată, pielea sensibilă, îngrijirea mâinilor, produsele pentru copii, părul uscat sau vopsit, aplicații după plajă 
  • ca ingredient în aplicații cum ar fi: îngrijirea pielii pe timp de iarnă, eritem de scutec, piele aspră sau crăpată, mâini expuse la agresiuni chimice, regenerarea pielii din zonele uscate, cum ar fi călcâiele, genunchii sau coatele, piele arsă de soare, leziuni superficiale ale pielii, balsamuri și creme împotriva vergeturilor, îngrijirea buzelor, păr vopsit
  • pentru prepararea de săpunuri prin metoda la rece (CP)

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu este necesară nicio măsură specifică
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1281-0.9

Specificații

INCI
Butyrospermum Parkii Butter
Alte denumiri
Karité Butter
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
rafinare, extracție, dezodorizat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, solid moale, granulat
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic, neutru
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
34 - 44 C
TEN
Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de față, Creme pentru ochi, Tonere, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare, Lotion bars, Scruburi, Uleiuri de corp, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Tratamente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Balsamuri, Creme
IGIENĂ
Șampoane, Săpunuri
MACHIAJ
Balsam de buze, Corector, Fond de ten, Ruj/Gloss
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Normal, Sensibil, Uscat
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Normal, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010617
upc
C025-1.B10
mpn
33079000
isbn
77893-31-12-2024
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Unt de Shea rafinat

Media evaluării

4.9
68 Recenzii
Excelent 64
Foarte bun 4
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (68)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare