unknown
×

Specificații

INCI
Butyrospermum Parkii Butter
Alte denumiri
Karité Butter
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
rafinare, extracție, dezodorizat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, solid moale, granulat
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic, neutru
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
34 - 44 C
TEN
Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de față, Creme pentru ochi, Tonere, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare, Lotion bars, Scruburi, Uleiuri de corp, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Tratamente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Balsamuri, Creme
IGIENĂ
Șampoane, Săpunuri
MACHIAJ
Balsam de buze, Corector, Fond de ten, Ruj/Gloss
TIP DE TEN
Matur, Normal, Sensibil, Uscat
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Normal, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Unt de Shea rafinat

Regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente și hrănitoare, protejează pielea, menține nivelul optim de hidratare, facilitează regenerarea pielii deteriorate, conferă strălucire părului. Are miros neutru și culoare albă.

Mai departeArată mai puțin
42,82 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1281-1
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări