unknown
×

Gel de duș Beautifully Moisturizing Body Wash

6593

Folosiți gelul de duș potrivit dacă pielea dumneavoastră se simte uscată sau iritată! Întrucât hidratează în timp ce curăță, veți păși de la duș cu o piele proaspătă, catifelată și revigorată.

Formula: 75002 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 6 luni pH optim: 5.0-5.5 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 250 gr
A Apă pură / distilată  48,7 121,75 gr
A Guar Quat 0,3 0,75 gr
A Gel de Aloe Vera  15 37,5 gr
A Uree 2 5 gr
B Glicerină 7 17,5 gr
B Gumă Xanthan 0,3 0,75 gr 
C Tensidă CCG   20 50 gr
C Tensidă SLSA 5 12,5
Parfumant natural Massoia  0,7 1,75 gr
D Conservant BS  1 2,5 gr
E Acid lactic  cât e necesar  cât e necesar

1. Amestecați într-un vas ingredientele din faza A până când se dizolvă ureea.

2. Într-un alt vas premixați ingredientele fazei B și adăugați amestecul în faza A, amestecând bine până când se formează un gel ușor.

3. Într-un vas mare adăugați ingredientele fazei C, amestecând încet și bine până la omogenizare.

4. Adăugați treptat conținutul fazei A+B în faza C, amestecând încet între timp.

5. Adăugați ingredientul din faza D și omogenizați.

6. Adăugați treptat acid lactic până când pH-ul ajunge la aprox. 5.

7. Transferați compoziția în flaconul dedicat.

Puteți folosi un alt parfumant natural sau un ulei esențial, în funcție de preferințe, iar în locul unei părți din apă puteți folosi apă florală.

Folosiți gelul de duș potrivit dacă pielea dumneavoastră se simte uscată sau iritată! Întrucât hidratează în timp ce curăță, veți păși de la duș cu o piele proaspătă, catifelată și revigorată.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(3)
Ambalaj

Polimer cationic universal pe bază vegetală, destinat aplicațiilor cu clătire, ideal pentru șampoane și tratamente capilare cu performanță superioară de condiționare.

17,85 Lei
"0"
(106)
Ambalaj

Aloe vera - ce dar unic din partea naturii! Este un panaceu valoros pentru piele, renumit pentru proprietățile sale calmante, reparatoare, hidratante și revitalizante. Un produs aparte prin compoziție și acțiune pe...

42,52 Lei
"0"
(57)
Ambalaj

Ca parte a factorului natural de hidratare - NMF din pielea noastră, ureea este unul dintre cele mai eficiente ingrediente hidratante folosite în produsele cosmetice pentru o piele bine hidratată, mai densă și cu...

6,66 Lei
"0"
(56)
Ambalaj

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

11,22 Lei
"0"
(63)
Ambalaj

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

11,90 Lei
"0"
Ambalaj

Tensioactiv non-ionic derivat vegetal care creează o sinergie perfectă de blândețe, performanță a spumei și curățare eficientă, este flexibil și multifuncțional.

61,88 Lei
"0"
(10)
Alte volume disponibile

Tensidă blândă de origine naturală, cu putere mare de spumare, ideală pentru formulări minim iritative, cum ar fi cleansere delicate, șampoane, geluri de duș și igiena mâinilor, spumante de baie. 

30,94 Lei
"0"
(2)
Ambalaj

Parfum unduios, confortant, cu note de nucă de cocos și pepene galben, lactonic, cremos, are acorduri lemnoase suave și o nuanță florală subtilă.

24,49 Lei
"0"
(6)
Ambalaj

Conservant lichid cu un spectru larg de eficacitate, delicat cu pielea, permis în produsele cosmetice naturale și organice în conformitate cu cele mai importante organisme de certificare, aprobat la nivel mondial în...

8,69 Lei
"0"
(38)
Ambalaj

Un acid alfa-hidroxi natural, regulator de aciditate cu proprietăți exfoliante, de iluminare a pielii și de hidratare. Poate fi utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală.

9,52 Lei
MATERIALE
"0"
(12)

Potrivit pentru dozarea preparatelor fluide, cum ar fi șampoane, geluri de duș, săpunuri, geluri, loțiuni, lapte de corp, emulsii.

2,42 Lei
2 Opinii
  • Laura DIMA-MAISTRU

    Laura DIMA-MAISTRU 2024-03-30

    Bună ziua! Faza C are o culoare alb lăptos mat, datorită tensidei SLSA. După adăugarea fazelor A și B, culoarea a rămas aceeași, un alb mat. In poza de prezentare gelul de duș este transparent și nu înțeleg ce anume am greșit. Faza C nu este doar o amestecare a tensidei CCG cu SLSA? SLSA trebuie întâi dizolvată în apă? Mulțumesc!
  • Cornelia P.

    Cornelia P. 2023-08-20

    Buna ziua! Ce se poate folosi in loc de Guar Quat? Zi buna si multumesc anticipat pentru raspuns!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare