unknown
×

Ulei de Castravete

×

Specificații

INCI
Cucumis sativus seed oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
clar , lichid, ușor gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antioxidant, seboregulator, revigorant, astringent
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Cleansere
CORP
Uleiuri de corp, Creme de mâini, Unturi de corp, Uleiuri/creme pentru unghii
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Acneic, Mixt, Gras, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O alegere excelentă pentru utilizarea în formulele de îngrijire a pielii, un ulei ușor care se absoarbe rapid, cu un miros delicat proaspăt, este bogat în tocoferoli și fitosteroli. Susține elasticitatea pielii și ajută la menținerea pielii sănătoase și hidratate.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1369
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Ulei de Castravete

O alegere excelentă pentru utilizarea în formulele de îngrijire a pielii, un ulei ușor care se absoarbe rapid, cu un miros delicat proaspăt, este bogat în tocoferoli și fitosteroli. Susține elasticitatea pielii și ajută la menținerea pielii sănătoase și hidratate. 

Uleiul din semințe de castravete este valoros în cosmetică deoarece ajută la refacerea barierei naturale a pielii și echilibrează secreția de sebum. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul mixt sau gras și pentru pielea sensibilă.

Ingrediente: Cucumis Sativus Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • tot mai apreciat pentru virtuțile sale în aplicațiile cosmetice
  • se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa un strat gras
  • emolient ușor, hidratant
  • activitate antioxidantă, antiradicalară
  • ajută la echilibrarea secreției de sebum
  • astringent, ajută la netezirea pielii
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • hrănitor și protector

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 15%
  • Acid stearic (C18:0) 7%
  • Acid oleic (C18:1) 66%
  • Acid linoleic (C18:2) 9%
  • Acid gras liber 3%

chart38

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • aplicat pe piele pur și simplu ca atare, se absoarbe rapid, lăsând o senzație plăcută de prospețime mătăsoasă
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor și serurilor dedicate tenului gras, mixt sau cu tendință acneică, a serurilor și cremelor pentru conturul ochilor
  • pentru a formula loțiuni de curățare, lapte hidratant pentru corp, emulsii ușoare pentru îngrijirea mâinilor, creme pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1369

Specificații

INCI
Cucumis sativus seed oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
clar , lichid, ușor gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antioxidant, seboregulator, revigorant, astringent
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Cleansere
CORP
Uleiuri de corp, Creme de mâini, Unturi de corp, Uleiuri/creme pentru unghii
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Acneic, Mixt, Gras, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014141
upc
C075-1.C03
mpn
33079000
Documente atașate
Disclaimer

Ulei de Castravete beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Castravete

Media evaluării

4.8
9 Recenzii
Excelent 7
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (9)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare