unknown
×

Betaină

×

Specificații

INCI
Betaine
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, pudră
Solubilitate
în alcool etilic, în glicoli, în apă
Dozaj
1-5%
Beneficii cheie
calmant cutanat, hidratant, protector, antiiritant
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Seruri, Tonere, Barbierit/aftershave, Soluții micelare
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Loțiuni pentru scalp, Coafare
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Îngrijire feminină, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
sensibil la umiditate, depozitați în loc răcoros și uscat, în ambalaj bine închis

Ingredient activ natural umectant, utilizat în aplicații pentru îngrijirea pielii și a părului. Ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de beneficii senzoriale.

Mai departeArată mai puțin
8,46 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1499
Compară0
Adaug la Wishlist(34)
Descriere Betaină

Ingredient activ natural umectant, utilizat în aplicații pentru îngrijirea pielii și a părului. Ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de beneficii senzoriale.

Betaina poate înlocui parțial sau total glicerina fără a pierde eficacitatea hidratantă, adăugând în același timp beneficii. 

O concentrație ridicată de betaină nu are efect iritant și, utilizată la niveluri ridicate în emulsii O/W, nu are un efect destabilizator, în timp ce creșterea densității compoziției nu scade capacitatea de distribuire pe piele și păr.

PROPRIETĂȚI

  • betaină anhidră de înaltă puritate, cu greutate moleculară mică
  • umectant / hidratant (componentă NMF)
  • reduce TEWL
  • proprietăți de legare a apei în piele
  • nu are efect lipicios rezidual
  • menține echilibrul umidității pielii
  • oferă o senzație de piele mai netedă și mai fină, catifelată
  • întărește bariera naturală a pielii
  • anti-iritant
  • oferă proprietăți antistatice și de condiționare în îngrijirea părului
  • crește capacitatea de retenție a apei a fibrelor de păr
  • îmbunătățește strălucirea părului și senzația de păr mai moale
  • întărește fibra capilară
  • face spumă mai densă, omogenă și mai bogată în formulări cu agenți tensioactivi
  • îmbunătățește capacitatea de legare a apei a emulsiilor
  • blândă cu pielea sensibilă

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient pentru formulări cosmetice de îngrijire a pielii și părului
  • dozaj 1-4% în emulsii O/W și 1-1,5% în emulsii W/O
  • foarte hidrofil, ușor de folosit
  • în preparate cosmetice, betaina formează o soluție incoloră și poate fi utilizată la rece sau cald, dar de recomandat este să fie adăugată la sfârșitul procesului de preparare
  • datorită proprietăților sale de legare a apei și a încărcăturii sale ionice, interacționează cu agenții tensioactivi prezenți în preparate
  • se comportă ca un compus cationic în condiții acide, dar este neutru la pH-ul cuprins între 5-7
  • adăugând betaină la soluțiile ce conțin surfactanți, aceasta poate îmbunătăți volumul și stabilitatea spumei și poate reduce iritațiile; la adăugarea de 5% betaină în soluție apoasă cu surfactanți, s-a observat că spuma devine mai densă și omogenă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1499

Specificații

INCI
Betaine
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, pudră
Solubilitate
în alcool etilic, în glicoli, în apă
Dozaj
1-5%
Beneficii cheie
calmant cutanat, hidratant, protector, antiiritant
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Seruri, Tonere, Barbierit/aftershave, Soluții micelare
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Loțiuni pentru scalp, Coafare
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Îngrijire feminină, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
sensibil la umiditate, depozitați în loc răcoros și uscat, în ambalaj bine închis

ean13
6424414016978
upc
C070-3.C12
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Betaină

Media evaluării

5.0
12 Recenzii
Excelent 12
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (12)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare