unknown
×

Ulei de Sacha Inci

×

Specificații

INCI
Plukenetia Volubilis Seed Oil
Alte denumiri
ulei Inca Inchi
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presare, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, ușor gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
187 - 200
Beneficii cheie
antioxidant, calmant cutanat, nutritiv, protector, regenerator
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Uleiuri de masaj, Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Mixt, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cu un nivel ridicat de acizi grași esențiali, un ulei emolient și nutritiv, promovează hidratarea și calmează pielea, o alegere excelentă pentru utilizarea în cosmetice anti-îmbătrânire, regenerative.

Mai departeArată mai puțin
15,22 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1497
Compară0
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(22)
Descriere Ulei de Sacha Inci

Cu un nivel ridicat de acizi grași esențiali, un ulei emolient și nutritiv, promovează hidratarea și calmează pielea, o alegere excelentă pentru utilizarea în cosmetice anti-îmbătrânire, regenerative. Ulei obținut din semințele plantei Sacha Inchi originare din Peru, bogate în acizi grași omega-3, omega-6 și omega-9. Cunoscut și sub numele de ulei Inca Inchi.

Ingrediente: Plukenetia Volubilis Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • textură ușoară, senzație non-grasă la aplicare
  • calmant, antioxidant
  • promovează o piele sănătoasă strălucitoare
  • favorizează hidratarea de lungă durată
  • ajută la îmbunătățirea elasticității pielii
  • ajută la protejarea pielii de efectul radicalilor liberi
  • acționează la a reduce semnele îmbătrânirii pentru o piele netedă și radiantă
  • ajută la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 4%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 10%
  • Acid linoleic (C 18:2) 35%
  • Acid linolenic (C 18:3) 45%

chart_21_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • în diverse aplicații de îngrijire a pielii, în formulări pentru piele sensibilă și iritată anti-îmbătrânire, piele uscată și ridată, piele matură, protecție solară, îngrijirea mâinilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1497

Specificații

INCI
Plukenetia Volubilis Seed Oil
Alte denumiri
ulei Inca Inchi
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presare, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, ușor gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
187 - 200
Beneficii cheie
antioxidant, calmant cutanat, nutritiv, protector, regenerator
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Uleiuri de masaj, Creme, Emulsii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Mixt, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E097-3.
mpn
33079000
ean13
6424414019375
Disclaimer

Ulei de Sacha Inci beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Sacha Inci

Media evaluării

5.0
6 Recenzii
Excelent 6
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (6)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare