unknown
×
Beneficii cheie
TIP DE PĂR
TIP DE TEN / PIELE
MACHIAJ
IGIENĂ
COPII
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
PĂR
CORP
TEN

Materii prime

Pudră de Cocos

Laptele de cocos pudră este un activ cosmetic nutritiv și regenerant, apreciat pentru numeroasele sale beneficii în cosmetică. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea fragilă, sensibilă,...

14,28 Lei
(15)

Pudră de Manjishta

Folosită în mod tradițional în Ayurveda, fiind deosebit de bogată în principii active, își găsește aplicarea în formularea de produse cosmetice care ajută la menținerea sănătății pielii, cu un tonus îmbunătățit și un...

19,04 Lei
(16)

Pudră de Mimoză

Mimosa tenuiflora este cunoscută sub numele de arborele pielii. Scoarța sa conține substanțe care stimulează repararea țesuturilor și ajută la regenerare, fiind folosită în preparate pentru pielea deteriorată,...

7,74 Lei
(24)

Pudră de Roibă

Folosită la vopsirea naturală a părului, conferă nuanțe sau reflexii roșiatice, somon sau mahon, în funcție de culoarea inițială a părului. De asemenea, este potrivită pentru colorarea săpunurilor și a produselor...

40,46 Lei
(21)

Pudră de sevă de Bambus

O pulbere micronizată obținută din seva de bambus, bogată în siliciu vegetal, conferă o capacitate mare de absorbție a sebumului, are efect de matifiere, oferind în același timp pielii o senzație de finețe și mătăsoasă.

14,28 Lei
(17)

Pudră de Tulsi

O pudră ayurvedică holistică cu beneficii well-aging care protejează pielea, îi restabilește echilibrul și combate semnele de îmbătrânire cutanată. Purifică, curăță în profunzime și calmează scalpul.

14,28 Lei 19,04 Lei
-25%
(17)

Pudră de Urucum

Foarte bogată în carotenoide cu proprietăți antioxidante, asigură o apărare naturală a celulelor împotriva arsurilor solare. Favorizează bronzarea, pregătește pielea pentru expunerea la soare, conferă un aspect...

22,61 Lei
(24)

Pudră de Urzică

Urzica este bogată în săruri minerale, flavonoide și acid galic. Folosită în principal în aplicații de înfrumusețare a părului și de echilibrare a scalpului, este potrivită și în îngrijirea pielii datorită...

7,74 Lei
(20)

Sare Epsom

Sarea Epsom aduce numeroase beneficii organismului, fiind un remediu natural popular pentru o serie de afecțiuni, este relaxantă și detensionantă, sporește magneziul transdermic și igienizează pielea. Folosită în mod...

17,80 Lei
(33)

Sericit

O pudră minerală semitransparentă care oferă o senzație unică de netezime și catifelare, precum și un efect iluminator și satinat remarcabil asupra pielii. Un factor de îmbunătățire senzorială utilizat în pudre,...

19,04 Lei
(14)

Spirulină pură

Bogată în proteine, vitamine și numeroase elemente bioactive, spirulina este utilizată în produsele cosmetice pentru proprietățile sale nutritive, antioxidante și de tonifiere.

17,85 Lei
(13)

Squalan de măsline

Un emolient excepțional derivat din ulei de măsline, este un produs natural de calitate superioară ce conferă o atingere mătăsoasă, non-grasă. Este valoros într-o gamă largă de aplicații cosmetice, în special în...

34,47 Lei
(36)

Ulei Caprilis

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, cu textură foarte ușoară, penetrant și foarte stabil. Este versatil, poate fi inclus într-o varietate mare de formulări cosmetice, este potrivit...

23,74 Lei
(106)

Ulei CBD-1

Un ulei foarte popular care ajută tenul să aibă un aspect mai sănătos, calmează și netezește pielea, sporește confortul pielii, ajută la combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii cutanate. 

11,66 Lei 33,32 Lei
-65%
(2)

Ulei de Açaí

Un ulei prețios din pădurea Amazoniană, bogat în fitosteroli, polifenoli, antociani, aduce pielii beneficii puternic antioxidante, reparatoare și anti-îmbătrânire, fiind apreciat în special în îngrijirea pielii...

23,88 Lei 31,84 Lei
-25%
(24)

Ulei de Aloe vera

Datorită proprietăților sale calmante, antioxidante, antiinflamatorii, hidratante și emoliente, este un ulei apreciat în tratamentele cosmetice, benefic pentru pielea sensibilă, arsuri solare, pielea vătămată de...

18,42 Lei
(28)

Ulei de Amla

Excepțional pentru îngrijirea părului, acest macerat uleios combină proprietățile deosebite ale fructelor de amla cu efectele benefice ale uleiului de susan și brassica.

24,38 Lei
(11)

Ulei de Andiroba

Originar din regiunea Amazonului, este un ulei de pădure tropicală braziliană, bogat în limonoide unice cum ar fi andirobina, aduce beneficii notabile pielii și părului, ajută la atenuarea inflamației asociate cu...

14,34 Lei 19,12 Lei
-25%
(20)

Ulei de Armurariu

Sursă bogată de polifenoli, inclusiv silimarină și silibină, este adecvat în special pentru pielea uscată și iritată precum și pentru pielea matură, oferă pielii un efect nutritiv și regenerator intens, protejează...

15,92 Lei
(4)

Ulei de Arnica

Bogat în compuși antiinflamatori, anti-hematom și antioxidanți, un macerat uleios ce ajută la diminuarea vânătăilor, ameliorează zonele inflamate, acționează ca un agent de încălzire și relaxare musculară.

21,40 Lei
(18)
Se afișează 33-64 din 136 articole

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare