unknown
×

Acid Lactic

×

Specificații

INCI
Lactic Acid
Status
Natural conform
Metoda de obținere
fermentație
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
80%
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate medie
Solubilitate
în apă
Dozaj
0.1 - 5.0 %
pH
≤2
Beneficii cheie
exfoliant, antirid
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă
TEN
Exfolianți, Creme de față, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Loțiuni pentru scalp, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Îngrijire feminină, Șampoane
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un acid alfa-hidroxi natural, regulator de aciditate cu proprietăți exfoliante, de iluminare a pielii și de hidratare. Poate fi utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală.

Mai departeArată mai puțin
9,52 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1003
Adaug la Wishlist(56)
Descriere Acid Lactic

Un acid alfa-hidroxi natural, regulator de aciditate cu proprietăți exfoliante, de iluminare a pielii și de hidratare. Poate fi utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală.

PROPRIETĂȚI

  • ingredient cosmetic multifuncțional
  • încurajează eliminarea celulelor vechi de la suprafața pielii
  • poate reduce apariția liniilor fine, a pigmentației neregulate și a petelor de vârstă
  • ajută la diminuarea porilor dilatați
  • la doze mai mari are efecte sporite de iluminare a pielii, accelerează exfolierea și reînnoirea celulară
  • favorizează eliminarea mătreții
  • conferă radianță pielii, aduce strălucire părului
  • umectant, agent buffer, regulator de pH

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • aplicațiile includ creme iluminatoare, produse de curățare a feței, tonere astringente, igienă intimă, tratamente de peeling
  • utilizat în seruri, creme și loțiuni la o concentrație mai mică pentru un peeling chimic mai blând
  • ca ingredient în tratamentele de rejuvenare și de clarificare a pielii
  • acidifiant, regulator natural al pH-ului în toate tipurile de preparate cosmetice
  • pentru ajustarea pH-ului se adaugă picătură cu picătură la sfârșitul preparatului, se amestecă bine și se verifică pH-ul după fiecare adaos, se repetă dacă este necesar

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • în formă pură provoacă leziuni oculare grave și iritații ale pielii, evitați contactul cu ochii, nu aplicați nediluat pe piele, purtați mănuși la manipulare
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1003

Specificații

INCI
Lactic Acid
Status
Natural conform
Metoda de obținere
fermentație
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
80%
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate medie
Solubilitate
în apă
Dozaj
0.1 - 5.0 %
pH
≤2
Beneficii cheie
exfoliant, antirid
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă
TEN
Exfolianți, Creme de față, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Loțiuni pentru scalp, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Îngrijire feminină, Șampoane
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010884
upc
A043-3.F06
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Acid Lactic

Media evaluării

5.0
38 Recenzii
Excelent 38
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (38)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare