unknown
×

Ulei de Dafin

×

Specificații

INCI
Laurus Nobilis Fruit Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, extracție, presare
Partea plantei
fructe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
vâscos, verzui, semi-solid, maroniu
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Dozaj
1-50%
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Indice saponificare
198 –206
Beneficii cheie
antibacterian, antifungic, astringent, cicatrizant, nutritiv, purifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Măști, Tratamente
CORP
Balsamuri, Uleiuri de corp, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
IGIENĂ
Săpunuri, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras
TIP DE PĂR
Gras
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O specialitate de ulei vegetal abundent în compuși nesaponificabili benefici, cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la ameliorarea problemelor de piele și a afecțiunilor scalpului. Este ingredientul principal al celebrului săpun tradițional de Alep.

Mai departeArată mai puțin
18,73 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1393
Compară0
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(58)
Descriere Ulei de Dafin

O specialitate de ulei vegetal abundent în compuși nesaponificabili benefici, cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la ameliorarea problemelor de piele și a afecțiunilor scalpului. Este ingredientul principal al celebrului săpun tradițional de Alep.

Este obținut din pulpa boabelor de dafin, a nu se confunda cu uleiul esențial de dafin, uleiul din sâmburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin. 

Are acțiune cicatrizantă, astringentă și antioxidantă, este apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare.

Ingrediente: Laurus Nobilis Fruit Oil

PROPRIETĂȚI

  • bogat în compuși antiseptici și antiinflamatorii
  • nutritiv, conține acizi grași mono și polinesaturați
  • regenerator cutanat, favorizează cicatrizarea
  • purifiant pentru piele, antibacterian
  • astringent și antioxidant
  • emolient, protejează pielea de deshidratare
  • benefic pentru probleme cutanate
  • antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte
  • purifiant și calmant pentru scalp, antimătreață
  • este bun spumant în cadrul săpunurilor preparate prin metoda la rece (CP)

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid lauric (C 12:0) 13%
  • Acid miristic (C 14:0) 1%
  • Acid palmitic (C16:0) 20%
  • Acid stearic (C18:0) 2%
  • Acid oleic (C18:1) 40%
  • Acid linoleic (C18:2) 22%
  • Acid linolenic (C18:3) 2%

chart_35

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • este potrivit pentru îngrijirea pielii cu diferite afecțiuni, piele problematică, piele deteriorată, atopică, uscată
  • este util în cazul mătreții, scalpului iritat, părului gras
  • ca ingredient pentru formulări de relaxare musculară și ameliorare a durerilor reumatice
  • prepararea săpunului de Alep și a altor săpunuri CP pentru igiena pielii cu probleme
  • în uleiuri de masaj, șampoane solide, măști, tratamente pentru scalp

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • este un ulei concentrat în substanțe active și conține în mod natural cca. 1% ulei esențial
  • se recomandă un test cutanat cu 24 de ore înainte de utilizare
  • a nu se utiliza aplicat în zona ochilor sau pe mucoase
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1393

Specificații

INCI
Laurus Nobilis Fruit Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, extracție, presare
Partea plantei
fructe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
vâscos, verzui, semi-solid, maroniu
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Dozaj
1-50%
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Indice saponificare
198 –206
Beneficii cheie
antibacterian, antifungic, astringent, cicatrizant, nutritiv, purifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Măști, Tratamente
CORP
Balsamuri, Uleiuri de corp, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
IGIENĂ
Săpunuri, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras
TIP DE PĂR
Gras
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014431
upc
B089-3.B07
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Dafin beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Dafin

Media evaluării

5.0
32 Recenzii
Excelent 31
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (32)
  • Întrebări și răspunsuri (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare