Specificații

INCI
Cetearyl Alcohol
Alte denumiri
TEGO® Alkanol 1618 MB
Status
Natural conform
Sustenabilitate
RSPO MB, 100% derivat din resurse regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
perle/granule, fulgi, ivoriu
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.5 - 20.0 %
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
COPII
Creme
IGIENĂ
Deodorante
MACHIAJ
Fond de ten
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cetearyl alcohol

Alcool gras de origine vegetală ce funcționează ca emolient, co-emulsifiant, stabilizator de emulsie, opacifiant, modificator de vâscozitate și modificator de structură pentru produsele cosmetice. Conferă pielii o emoliență plăcută, non-grasă și catifelată.

Mai departeArată mai puțin
11,97 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1425
Favorite0
0
Adaug la Wishlist(16)
Descriere

 

Alcool gras de origine vegetală ce funcționează ca emolient, co-emulsifiant, stabilizator de emulsie, opacifiant, modificator de vâscozitate și modificator de structură pentru produsele cosmetice. Conferă pielii o emoliență plăcută, non-grasă și catifelată.

PROPRIETĂȚI

alcool gras ceros obținut din materii prime de origine vegetală
agent de îmbunătățire a consistenței pentru emulsii O/W
agent de structurant, emolient uscat
influențează vâscozitatea și aspectul emulsiilor
conferă o senzație plăcută și fină a pielii
asigură texturi bogate, dar ușoare și non-grase

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

ingredient cosmetic
potrivit într-o varietate de formulări, cum ar fi îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, condiționarea părului, îngrijirea solară, îngrijirea pielii bebelușilor
utilizat ca agent de creștere a vâscozității și agent stabilizator în cremele O/W
utilizat ca și componentă de condiționare a părului în produsele cu clătire
emulsifiant structural primar în formulările de deodorante stick
se adaugă în faza de ulei încălzit a formulărilor
stabil într-o gamă largă de pH

DATE DE SIGURANȚĂ

numai pentru uz cosmetic
pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1425

ean13
6424414014820
upc
C004-3.C06

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
13 Recenzii
Excelent 13
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (13)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare