unknown
×

Ulei de Tamanu

×

Specificații

INCI
Calophyllum Inophyllum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
semi-solid, verzui, tulbure, lichid
Textură
medium
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Dozaj
1-50%
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Indice saponificare
190 - 200
Indicații specifice
răni, leziuni, psoriazis, piele solzoasă, eczeme, piele atopică, cicatrici
Beneficii cheie
antiiritant, emolient, reparator, regenerator, cicatrizant, antiinflamator
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică
TEN
Tratamente, Măști, Balsamuri, Uleiuri faciale, Seruri, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Loțiuni pentru scalp, Tratamente, Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp
TIP DE TEN / PIELE
Normal, Matur, Sensibil, Uscat, Mixt
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei valoros și foarte activ, cu activitate antiinflamatoare regenerativă, deosebit de adecvat pentru a fi utilizat în formulări revitalizante pentru îngrijirea pielii și a părului, pentru îmbunătățirea diferitelor afecțiuni ale pielii și remedierea pielii uscate, deteriorate și descuamate.

Mai departeArată mai puțin
22,48 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1246
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(48)
Descriere Ulei de Tamanu

Un ulei valoros și foarte activ, cu activitate antiinflamatoare regenerativă, deosebit de adecvat pentru a fi utilizat în formulări revitalizante pentru îngrijirea pielii și a părului, pentru îmbunătățirea diferitelor afecțiuni ale pielii și remedierea pielii uscate, deteriorate și descuamate.

Ingrediente: Calophyllum Inophyllum Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • asigură o activitate antiinflamatoare
  • hidratant, hrănitor
  • calmează iritațiile pielii
  • înmoaie și protejează pielea uscată
  • diminuează senzația de disconfort a pielii uscate, sensibile, deteriorate
  • favorizează vindecarea pielii și regenerarea celulară
  • ajută la reducerea roșeții cicatricilor și a rugozității

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 14%
  • Acid stearic (C 18:0) 14%
  • Acid oleic (C 18:1) 38%
  • Acid linoleic (C 18:2) 31%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%

chart_44

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • nu se recomandă aplicarea ca atare pe piele sau pe păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • potrivit pentru a fi utilizat în special în formulele de îngrijire regeneratoare a pielii și a părului, pentru a îmbunătăți diverse afecțiuni ale pielii și pentru ameliorarea pielii uscate și descuamate

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • nu se recomandă în timpul sarcinii
  • nu se aplică la copii sub 3 ani
  • nu se recomandă asocierea cu tratamente anticoagulante
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1246

Specificații

INCI
Calophyllum Inophyllum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
semi-solid, verzui, tulbure, lichid
Textură
medium
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Dozaj
1-50%
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Indice saponificare
190 - 200
Indicații specifice
răni, leziuni, psoriazis, piele solzoasă, eczeme, piele atopică, cicatrici
Beneficii cheie
antiiritant, emolient, reparator, regenerator, cicatrizant, antiinflamator
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică
TEN
Tratamente, Măști, Balsamuri, Uleiuri faciale, Seruri, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Loțiuni pentru scalp, Tratamente, Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp
TIP DE TEN / PIELE
Normal, Matur, Sensibil, Uscat, Mixt
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012710
upc
B009-3.C12
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Tamanu beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Tamanu

Media evaluării

4.9
44 Recenzii
Excelent 40
Foarte bun 2
Bun 2
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (44)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare